Onze toepassingen

Mawipex is uw professionele partner voor de waterdichting van platte daken, gevels en vijvers.
Bekijk hieronder de toepassingen in ons aanbod.

Plat dak
Een zwart dak (klassiek) en groendak kennen we. Maar al gehoord van een geel dak, paars dak, blauw dak,.. ? Ontdek alle mogelijke daktypes en geef uw gebouw een duurzame meerwaarde!
platte daken
Groendak
Naast een prachtig visueel effect biedt een groendak talrijke economische en ecologische voordelen. Lees waarom u niet langer moet wachten om een groendak te (laten) plaatsen.
groendak
Vijverfolie
Geniet dankzij de vijverfolie van BossCover Pond van een rustgevende vijverpartij, een moderne zwemvijver, een industrieel waterbekken of een spaarbekken voor opslag van regenwater.
vijverfolie
Dakisolatie
Dakisolatie is een investering die u snel terug verdient en waarmee u op termijn heel wat geld bespaart. Bekijk het overzicht met de belangrijkste soorten aan dakisolatie.
Dakisolatie
Prefab
Dankzij de geconditioneerde omstandigheden en beheerste processen kan men de materialen op een duurzame en snelle manier produceren en plaatsen. Prefab zal in de toekomst meer en meer gebruikt worden als alternatief voor de traditionele bouw.
prefab

Bouwspecialiteiten

Naast ons groot aanbod in daken, gevels en vijvers, bieden wij enkele gespecialiseerde producten op maat aan.
Ontdek ze allemaal!

Tegeldragers
De verstelbare tegeldragers van Eterno Ivica bieden heel wat voordelen.
tegeldragers
Vogelwering
De vogelwering van Ecopic en het Cable Bird Systeem zijn praktisch onzichtbaar en schrikken de vogels af zonder ze pijn te doen.
vogelwering
Daktoebehoren
Lees meer over onze afvoeren, ontluchtingen, montage anker, vloeibare afdichting, loodvervanger en siliconenkit.
daktoebehoren