Verschillende toepassingen voor platte daken

Mawipex heeft een ruim assortiment van duurzame dakmaterialen en toebehoren. Wees als bouwmaterialenhandel voorbereid op de toekomst en biedt uw klanten een multifunctioneel dak aan.

Zwarte daken
Een dak zorgt voor isolatie, het afsluiten van een ruimte en beschermt tegen weersinvloeden. Heeft u een klassiek zwart dak? Kies dan voor een duurzaam dakmateriaal met een minimale levensduur van 50 jaar.
Zwarte daken
Groene daken
Naast een prachtig visueel effect biedt een groendak talrijke economische en ecologische voordelen. Een groendak is ideaal om uw gebouw op te waarderen, het milieu te beschermen en uw kosten terug te dringen op lange termijn.
Groene daken
Blauwe daken
Blauwe daken vangen regenwater op en vertragen of voorkomen de afvoer naar het riool. Indien de dakbedekking chemisch inert is, kan het regenwater zelfs gebruikt worden als drinkwater.
blauwe daken
Gele daken
Energie opwekken op uw dak en deze in het gebouw gebruiken? Dat kan met een geel dak! Geniet van de stijgende waarde van uw gebouw, een lagere CO2-uitstoot en minder energiekosten.
Gele daken
Rode daken
Om de beperkte ruimte in onze steden optimaal te benutten, zien we een dak alsmaar vaker als een nuttige ruimte. Een rood dak, oftewel een gebruiksdak heeft een dakbedekking nodig die de extra ballast tijdens het gebruik van dit dak kan dragen.
rode daken
Paarse daken
Gebouwen hebben niet het eeuwige leven en moeten over 80 of 100 jaar eenvoudig te ontmantelen zijn. Kies voor een paars (oftewel circulair) dak en werk met materialen die herbruikbaar zijn.
Paarse daken

Meer info? Contacteer ons team!

Duurzame dakoplossing

De EPDM folie van Elevate RubberCover combineert zijn hoge duurzaamheid en levensduur met de 100 jaar ervaring van Elevate op het gebied van rubbertechnologie.