EPDM folie voor uw plat dak

Zoekt u de ideale oplossing voor het waterdicht maken van platte residentiële daken? Denk hierbij aan woningen, veranda's, dakkapellen, portalen, garages, carports, tuinhuizen, balkons, dakgoten, chalets,... Dan is Elevate RubberCover EPDM precies wat u zoekt. Mawipex is de erkende distributeur voor Elevate RubberCover EPDM in België en Nederland.

Het technisch team van Mawipex staat klaar ter ondersteuning van uw project. Wij begeleiden de bouwmaterialenhandel en zijn klanten van A tot Z voor de realisatie van zijn dak.

Unieke eigenschappen Elevate RubberCover EPDM

De EPDM dakbedekking van Elevate RubberCover is een 100% gevulkaniseerd dakbedekkingsmembraan uit één laag op basis van ethyleen-propyleen-dieen monomeer. EPDM dakbedekking heeft zichzelf al bewezen dankzij de miljarden m² referenties wereldwijd. De unieke voordelen van Elevate RubberCover EPDM dakbedekking spreken voor zich:
vinkje

Uitstekende duurzaamheid

Elevate RubberCover EPDM biedt een ongeëvenaarde weerstand tegen ozon, UV-straling en temperatuurschommelingen. Onovertroffen is de verwachte levensduur van meer dan 50 jaar.

vinkje

Grote flexibiliteit en rekbaarheid

De EPDM membranen blijven zeer soepel, zelfs bij lage temperaturen, waardoor je ze het hele jaar door kan installeren. Het membraan kan bovendien tot 300% uitgerekt worden omdat het zich aanpast aan bewegingen van het gebouw.

vinkje

Zonder vlam, zonder zorgen

Elevate RubberCover EPDM dakbedekking plaatst u zonder open vuur. De dakfolie wordt aan de ondergrond verlijmd. Hierdoor verloopt de installatie eenvoudig en veilig zonder enig brandrisico.

vinkje

Hergebruik van regenwater

Dankzij de structuur en samenstelling van de Elevate RubberCover EPDM dakbedekking kan u regenwater opvangen en gebruiken voor huishoudelijke doeleinden. Dit is getest door Eurofins, een geaccrediteerd labo voor milieuanalyses.

Meer info? Contacteer ons team!